Chad Michael Murray

24. srpna 2007 v 18:18 |  Herci
herec
Datum narození: 24. 9. 1981
Místo narození: Buffalo, New York, USA
Životopis:
Chad začal svou hereckou kariéru rolí Tristana DuGreye v seriálu Gilmorova děvčata. Na podzim 2001 se mu podařilo získat také roli Charlieho Todda ve velmi populárním seriálu Dawsonův svět.

Na televizní obrazovce si zahrál i ve filmech Aftermath a The Lone Wolf, ve vedlejších rolích se pak objevil v seriálech CSI: Crime Scene Investigation, Diagnóza: Vražda, Murphy's Dozen a No Ordinary Girl. Herecky se podílel se také na dokumentu The Making of A Film Star. V současné době natáčí film The Cinderella Story a seriál One Tree Hill.

Chad Michael Murray se narodil 24.9.1981 ve znamení vah. Má jednu sestru Shannon a čtyři bratry: Nicka, Rexe, Tylera a Brandona. V sedmnácti letech vyhrál stipendum modelingové agentury v Bufallu. Krátce nato dostal svou první filmovou roli, hrál v seriálu Gilmorova děvčata.

V roce 2001 se zahrál Charlliho Todda v seriálu Dawsonův svět.Chad se samozřejmě dostal i na stříbrné plátno,zahrál si v komedii Mezi námi děvčaty s Jamie L. Curtis a s Lindsay Lohan, dále v Moderní popelce s Hilary Duff a naposledy v úspěšném hororu Dům voskových figurín s s Elishou Cuthbert a Jaredem Paladecki.

Nyní je hvězdou serálu One Three Hil, který běží v Americe. Rád sportuje, nejradši má rád fotbal a basketbal. Angažuje se v charitativních záležitostech a bojuje proti drogám!Ale nemilá zpráva je, že je zadaný, 16.4. 2005 se oženil v Santa Monice s přítelkyní Sophií Bush, ale bohužel ji o 5 měsíců později opustil kvůli jiné dívce.
Filmografie:
2006Home of the Brave ...Jordan Owens
2005Dům voskových figurín (House of Wax) ...Nick Jones
2004Moderní popelka (Cinderella Story,A) ...Austin Ames
2003Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) ...Jake
2001Aftermath ...Sean
2001Megiddo: The Omega Code 2 (Megiddo: The Omega Code 2) ...David Alexander
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 natalia natalia | 22. ledna 2008 v 9:58 | Reagovat

hello !chad behold thime film from hilarry

duff I am from poland I you love

2 berat berat | E-mail | 24. ledna 2008 v 13:34 | Reagovat

abicim manyak yakışıklı ya seni çok seviyorum chad

3 Werra Werra | 30. prosince 2008 v 23:24 | Reagovat

Miluju ho..on je psťe krásnej. Jeho filmy úžasný..Moe velká platonická láska :) <3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama